Mori Seiki Spindle Motor Onarımı

Mori Seiki Spindle Motor Onarımı

Spindle motor teknolojisi, yüksek devir ve elektrik mil gücü arasında bulunan motor olarak tanımlanmaktadır. Makinenin verimliliğini artıran özel bir sisteme sahiptir. Spindle motorun diğer mıknatıslı motorlardan farklı bir sistemi bulunmaktadır. Spindle motor, güçlü yapısı ile uzun süre çalışma gerektiren işlemlerde destek sağlamaktadır. Endüstriyel alanlarda kullanılan makineler için spindle motorlar oldukça önemlidir.

Spindle motorlar daha çok CNC makinelerde kullanılmaktadır. Yüksek hızlara çıkabilen spindle motor teknolojisi sürekli dönme momenti verebilme özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde çalışmalarda yüksek verim alınabilmektedir.

Spindle motorların bozulmasına sebep olan belli faktörler yer almaktadır. Spindle bölmeleri makinelerin hassas alanlarında yer almaktadır. Bu nedenle, özenli bir biçimde kullanılmadığında spindle motor ve spindle sürücüler hasar alabilmektedir. Spindle üniteleri düzenli olarak taşlama işlemlerine ihtiyaç duyarlar. Spindle motorun sorunsuz çalışabilmesi için düzenli olarak bakımları gerçekleştirilmelidir.

Spindle motorda başlıca 3 tip arıza bulunmaktadır.

·         Mekanik Arızalar

·         Elektriksel Arızalar

·         Sensör ve Okuyucu Arızalar

Makyap Elektronik olarak spindle motor tamirinde profesyonel ekibimiz ve bilgi birikimimiz sayesinde sahip olduğunuz motorları marka ayırt etmeden hem mekanik hem elektriksel hem de sensör ve okuyucu arızalarını gerçekleştiriyoruz.

Neden Makyap Elektronik ile Çalışmalısınız?

Firmamız Mori Seiki Spindle Motor Tamiri ve Mori Seiki Spindle Sürücü Tamiri konusunda oldukça başarılıdır. Spindle motor tamiri firmamız tarafından hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Firmamız spindle motor tamirinde yüksek kalite yedek parça, profesyonel işçilik ve garanti hizmeti sunmaktadır.

Türkiye’nin en büyük yedek parça stoklarına sahip olan Makyap Elektronik, yüksek teknoloji test cihazları, hassas ölçüm malzemeleri ve uzman kadrosuyla tamir işlemlerini pratik bir şekilde tamamlayarak sizlere teslim etmektedir.

Mori Seiki Spindle Motor Tamiri sürecinden önce firmamız tarafından test işlemleri gerçekleştirilmektedir. Testlerden geçen spindle motor tamiri alanında uzman kadromuz tarafından yapılmaktadır.

Tamir işlemleri tamamlandıktan sonra servo motor ve servo sürücü en kısa sürede sorunsuz bir şekilde teslim edilmektedir. Tamir sürecinin tamamlanmasının ardından motor verimli bir şekilde çalıştırıldıktan sonra ürünün temizliği firmamız tarafından titizlikle yapılmakta ve alıcıya teslim edilmektedir.

Makyap Elektronik olarak müşteri memnuniyetini önemsiyoruz. Siz de üretim hatlarınızda Mori Seiki Spindle Motor Tamiri istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yüksek stok seçeneğimiz ve deneyimli uzman kadromuz ile hızlı ve kaliteli hizmet vermeye hazırız. Tel: 0216 394 34 50 / 0534 561 85 81

https://www.makyapelektronik.com/

26 Mart 2024, Salı
Yazar: Makyap Elektronik Makine

YORUMLAR

SİZDE YAZIN

  • Ad Soyad (*)
  • E-Posta (*)
  • Doğrulama Kodu (*)
  • Yorum (*)