Dijital I/O Kartı Onarımı

Dijital I/O Kartı Onarımı

Dijital I/O Kartı

Dijital I/O kartlarında giriş kartları oldukça önemli olmaktadır. Her bir girş sinyalinin voltaj seviyesinin (24Vdc, 220 Vac, namur, kuru kontak) olması ve tepki hızının yüksek olması gerekmektedir.

Çıkış kartlarında ise çıkış sinyalinin voltaj seviyesinin (24Vdc, 220 Vac, kuru kontak…) olması beklenmektedir. PLC çıkışının anahtarlayacağı ekipmanın (röle, kontaktör, solenoid, …) çekeceği akım değerinin ise belirli oranlarda olması gerekmektedir. Düşük seviyeli sinyallerin anahtarlanacağı durumlarda çıkış direnci ve elektriksel gürültü dikkat edilmesi gereken bir diğer konu olmaktadır. Ayrıca A.C. çıkışların kullanılması da bir avantaj sağlamaktadır.

Çoğu durumda daha yüksek kullanılan yüksek gerilim, belirli bir yük için akımda bir azalma kablo kesitini düşürerek kablolama maliyetlerinde azalmayı sağlamaktadır. İkinci ve belki de daha önemli bir avantajı ise EMI (elektromanyetik etkileşim) azalmaktadır.

Makyap Elektronik her zaman müşteri memnuniyeti odaklı hareket etmektedir. Bu nedenle Omron teknik servisi hizmeti almak istiyorsanız bizimle     iletişime geçebilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 Tel: 0216 394 34 50 / 0534 561 85 81

Bizleri sosyal hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

İnstagram: https://www.instagram.com/makyaptr/

Facebook: https://www.facebook.com/makyap.elektronik.77/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCwEA9j723u7GntTWhWYaLlQ

Twitter: https://twitter.com/makyaptr

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/71892978/admin/

İnternet adresi: https://makyapelektronik.com/

 

Makyap Elektronik Makine A.Ş olarak müşteri ziyaretini önemsiyoruz. ( Onarım - Sıfır ve 2. El satış - Teknik Servis ile ilgili tüm hizmetler ile    yanınızdayız.)

01 Mayıs 2024, Çarşamba
Yazar: Makyap Elektronik

YORUMLAR

SİZDE YAZIN

  • Ad Soyad (*)
  • E-Posta (*)
  • Doğrulama Kodu (*)
  • Yorum (*)