AMK MOTOR VE TEKNOJİLERİ

AMK MOTOR VE TEKNOJİLERİ

 

AMK motorlar, yüksek enerji verimliliği ve güç yoğunluğu sayesinde motorların daha işlevsel hale gelmesini sağlar. Makinelerden alınan verimin artmasına yardımcı olan motorlar, maksimum güç yoğunluğuna sahip ileri teknoloji ile otomasyon endüstrisine yeni bir soluk getirir. Endüksiyon, senkron ve konveksiyon motor üretimi bulunan marka özgün tasarımları, çok yönlü çıkışları bulunan sınıflar ve soğutma yöntemleri sunar. Dağıtılmış sürücü teknolojisine sahip olan AMK motorlar bu sayede gerçek bir modülerlik sağlar. Farklı ihtiyaçlar için özel olarak dizayn edilen farklı seriler ile endüstrideki eksikleri en iyi şekilde gideren marka, her şey dahil modelleriyle yüksek performans sunuyor.

AMK Motor Teknolojileri

AMK’nın yüksek dönme momentli motorları, gelişmiş özellikleri ile kullanıcılarına büyük bir avantaj sağlıyor. Servo ayarlayıcı ve açı vericilerle kompakt bir tasarıma sahip olan motorlar, gelişmiş fonksiyonları ile üretim araçlarında esneklik sunuyor. Makinelerin yeteneklerinin geliştirilmesi ve iş gücünün azaltılmasıyla birlikte yüksek verimlilik sağlayan motorlar, tork ve hız kontrolü, senkronizasyon, hareket kontrolü ve pozisyonlama seçenekleri ile maksimum enerji tasarrufu sağlıyor. Fonksiyon blok özelliğine sahip olan motorlar, böylece PLC harici kontrol ekipmanına duyulan gereksinimi ortadan kaldırıyor.

AMK Motorların Kullanıldığı Alanlar

Art arda montaj için uygun alan sağlayan kompakt tasarımı ile ön plana çıkan motorlar su ve atık su, bina ve altyapı, veri merkezi, enerji ve makine gibi sektörlerde güvenle kullanılabilir. Kablo üretimi, robot için araçlar ve otomotiv gibi sektörlerde de kullanılabilen motorlar otomasyon sistemlerine tam entegreli biçimde çalışabilirler. Pompa istasyonları başta olmak üzere otomasyonun bulunduğu her alanda hayatı kolaylaştıran ve verimliliği arttıran ürünler, farklı serileri ile değişken tork uygulamaları için etkin çözümler sunar. Makine imalat sektöründen inşaat sektörüne kadar farklı alanlarda işlev gören ürünler, programlanabilir özellikleri ile ürünlerden optimum verimlilik almasını sağlar.

www.makyapelektronik.com

25 Nisan 2024, Perşembe
Yazar: MAKYAP ELEKTRONİK A.Ş

YORUMLAR

SİZDE YAZIN

  • Ad Soyad (*)
  • E-Posta (*)
  • Doğrulama Kodu (*)
  • Yorum (*)